Her genç kızın hayalinde gelinlik giymek vardır. Hayatlarının en özel gününde, yani düğün gününde bütün gözlerin üzerinde olmasını isterler. Bu nedenle gelinliğin her bir detayı kusursuz olmalıdır. Doğru gelinlik seçimi, yapılmak istenen harika düğünün en önemli detaylarından bir tanesidir. Seçilecek olan gelinliğin modelini ve tarzını belirleyen hususların başında, gelin adayının karakteri, fiziği, zevkleri ve düğünün yapılacağı mekânın özelliklerinin bir arada düşünülerek, uygun bir modelin çıkartılması gelmektedir.

A kesim gelinliklerin özelliği, genel olarak eteklerinin fazla kabarık olmamasıdır. A harfinin karakteristik özelliği gibi aşağı doğru genişleyerek gelir. Prenses kesim gelinliklerde olduğu gibi etekleri birden kabarıklık göstermez. Etek genişliği, gelin adayının isteğine göre tarlatan ile ayarlanılabilir. A kesim gelinliklerde de taşlı modeller ön plana çıkmaktadır. Parlak taşlar ya da şık inciler ile süslenmiş bir gelinlik, kişinin tercihine kalmıştır. Gösterişli ve ışıltılı bir gelinlik istediğinizde parlak taşlar, sadelikten yana olduğunuzda ise incilerle süslenmiş bir gelinlik tercihi yapabilirsiniz. Tercihiniz ne olursa olsun A kesim gelinlikler, asaletin göstergesidir, denilebilir.

Gelinlik seçimi yapılırken, öncelikle nasıl kesimli bir model istenildiğine karar verilmelidir. Yanlış bir gelinlik, en güzel günün mahvolmasına yardımcı olmaktan başka bir şey yapmaz. Gelin adayının, vücudunu iyi tanıması gerekir. Vücut tiplerine göre giyilen gelinlikler, çeşitlilik göstermektedir. Bu tarz gelinliklerin amacı, vücutta orantıyı sağlamaktır. Vücut tipine göre seçilen modellerin amacı, vücudun güzel olan taraflarını ön plana çıkararak, beğenilmeyen saklanmak istenen tarafların gizlenmesini sağlamaktır.

Taşlı A Kesim Gelinlik Fotoğrafları ve Resimleri

Taşlarla süslenmiş A kesim gelinlikler, hem spor hem de şık görünümleri ile iyi alternatifler arasındadır. İşte sizlere seçim yapmayı kolaylaştıracak 16 güzel model:

A Kesim Taşlı Güpürlü Gelinlik Modeli

A Kesim Taşlı Güpürlü Gelinlik ModeliBisiklet yaka, göğüs kısmından omuza kadar uzanan tül ve güpürler asil bir görünüm sergiliyor. Taşlı kemer detayı ise oldukça dikkat çekmektedir. A kesim etekte, bulunan güpür ve işlemeler asil bir görünüme ulaştırmaktadır.

A Kesim Kemerli Taşlı Gelinlik Önerisi

A Kesim Kemerli Taşlı Gelinlik ÖnerisiSadelikten yana olan gelinlerin tercih edebileceği bir model arasında yer almaktadır. Straplez yakada bulunan sadelik, ışıltılı taş işlemeli, kemerle birleşerek bütünlük sağlanmıştır. A kesim, etek kısmının sade tül olması duru bir güzelliğe ulaştırmaktadır.

A Kesim Taş İşlemeli Gelinlik Modeli

A Kesim Taş İşlemeli Gelinlik ModeliOmuzların güzelliğini ortaya çıkaran, straplez yakadaki taş işlemeler şık bir görünüme ulaştırmaktadır. A kesim, etekte kullanılan yoğun tüller gelinliği hareketlendirmektedir. Zarafete önem veren gelinlerin tercihleri arasında yer alan modern bir gelinliktir.

A Kesim Drapeli Taşlı Kemerli Gelinlik Önerisi

A Kesim Drapeli Taşlı Kemerli Gelinlik ÖnerisiStraplez göğüs kısmı drapelerle hareketlendirilmiş, taş işlemeli kemer detayı göz alıcı bir görünüme ulaşmak isteyen gelinlere yöneliktir. A kesim, eteğinde kullanılan sade tül detayı gelinliği oldukça zarif kılmaktadır.

Kalın Askılı Taş İşlemeli A Kesim Gelinlik Modeli

Kalın Askılı Taş İşlemeli A Kesim Gelinlik ModeliKalın askılarından başlayarak bel kısmına kadar gelen taş işlemeler ışıltılı bir görünüm sağlamaktadır. A kesim, saten üzerine yapılan tül detayı güpür ve taş işlemeleriyle birçok gelinin hayalleri arasındadır.

Askılı Transparan Taş İşlemeli Gelinlik Önerisi

Askılı Transparan Taş İşlemeli Gelinlik ÖnerisiVücuduna güvenen ve transparan gelinlikler tercih eden gelinler tam size göre bir model. Askılarından başlayarak bele kadar uzanan taş işlemeler oldukça iddialı görünmektedir. A kesim etek formunda yer alan katlı tüller gelinliği oldukça göz alıcı yapmaktadır.

Kalın Askılı Kırık Beyaz A Kesim Gelinlik

Kalın Askılı Kırık Beyaz A Kesim GelinlikBeyaz renk tercih etmeyerek kırık beyaz gelinlik seven gelinlerin sevebileceği modeller arasındadır. Askılarından başlayarak, A kesim eteğine kadar uzanan taş işlemeler modern ve şık olmak isteyen gelinlere yönelik bir modeldir. Kalın askılı saten A kesim gelinliklere buradan ulaşabilirsiniz.

Saten Tafta A kesim Gelinlik Modeli

Saten Tafta A kesim Gelinlik ModeliÜst kısmında taş işlemeleri ve drapelerle hazırlanan gelinlik zarif ve şık bir görünüm sergilemektedir. A kesim etek formunda saten tafta kumaş kullanılarak sadelik tercih edilmiştir. Sade ve şık bir görünüme ulaşmak isteyen gelinler tercih edebilirler.

Straplez A kesim Taşlı Gelinlik

Straplez A kesim Taşlı GelinlikStraplez yaka kısmında daha çok kullanılan taş işlemeler ilk bakışta en çok göze çarpanlar arasında yer almaktadır. Kemer detayı ile farklılık katılan gelinlikte, istenilen farklı renkte kemerlerde tercih edilebilir. A kesim, etek uçlarında da kullanılan taş işlemeler gelinliği daha ışıltılı hale getirmektedir.

Straplez Kemeri Taşlı A Kesim Gelinlik

Straplez Kemeri Taşlı A Kesim GelinlikStraplez olan üst kısımda güpürler kullanılarak şık bir görünüme ulaşılmaktadır. Taşlı kemer detayı ve A kesim sade tül etek detayı birbirini tamamlayarak modern bir görünüm elde edilmektedir.

Straplez Taşlı A Kesim Gelinlik Modeli

Straplez Taşlı A Kesim Gelinlik ModeliOldukça gösterişli modeller arasında yer alan gelinlikte, göğüs kısmından bele kadar uzanan taş işlemeler ve A kesim saten kumaş ve taşlarla işlenmiş gelinlik en özel gününde bütün dikkatleri üstüne çekmek isteyen gelinlere yöneliktir. Göğsü ve Omuzları Taşlı Gelinlikler için Tıklayın.

Straplez Taşlı Kemerli A Kesim Gelinlik

Straplez Taşlı Kemerli A Kesim GelinlikUçuk pembe rengiyle farklılık yaratan gelinlikte taş işlemeler güpür ön planda tutulmaktadır. Straplez yaka üst kısım tamamen taşlarla işlenmiş ve yine taşlı bir kemerle bütünlük sağlanmaktadır. A kesim eteğinde kullanılan tül ve güpürler oldukça şık görünmektedir. Renkli gelinlik nasıl giyilir buradan öğrenebilirsiniz.

Taşlı Belden Oturtmalı A Kesim Gelinlik

Taşlı Belden Oturtmalı A Kesim GelinlikModern aynı zamanda zarif gelinlik arayanlar tam size göre bir model. Göğüs kısmında ve kemerindeki taş işlemeleri gelinliğe ışıltı katmaktadır. Bele oturan ve A kesim etek uç kısmında bulunan güpürler gelinlerin gözde tercihleri arasındadır.

Taşlı Drapeli A Kesim Gelinlik Modeli

Taşlı Drapeli A Kesim Gelinlik ModeliGöğüs kısmında bulunan, çapraz drapeler kusurlu bölgeleri kapatmakla birlikte sizi zarif bir görünüme ulaştıracaktır. Kemer kısmında taş işlemeler kullanılmakta olan A kesim gelinlik modelinde sadelik ön planda tutulmuştur. M Yaka Taşlı Kuyruklu Gelinlikler için Tıklayın.

Taşlı Kayık Yaka A Kesim Gelinlik

Taşlı Kayık Yaka A Kesim GelinlikOmuzlardan başlayarak bele kadar uzanan taş işlemeler ışıltılı bir gelinlik hayal eden gelinlere yöneliktir. Üst kısmın ihtişamlı görünümüyle, A kesim etek kısmının sadeliği birbirini tamamlamakta ortaya dikkat çeken bir model çıkartmaktadır.

V Yaka A kesim Taşlı Gelinlik

V Yaka A kesim Taşlı GelinlikAskılı, V yaka model olan gelinlikte gövde ve etek uç kısmında yer alan taş işlemeler, gelinliğe ihtişamlı görünüme ulaştırmaktadır. A kesim, etek formunda kullanılan tafta kumaş gelinliği oldukça gösterişli kılmaktadır. Vintage ve modern dokunuşların birlikte kullanıldığı model birçok gelinin tercihleri arasındadır.

Taşlı A Kesim Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Taşlı A Kesim Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?Gelinlik modelleri arasında, gelin adaylarının en çok tercih ettiği model, A kesimli gelinlik modelleridir. Bu gelinlik modelleri,modacılar tarafından, her boya ve kiloya göre tasarlanabilmektedir. Özellikle kilo konusunda sorun yaşayan gelin adaylarının kurtarıcısı olan bu tip gelinlikler, vücut şekline göre ayarlanarak kalıba girer. Göbek bölgesinden memnun olmayan gelinlerin seçimleri, bu yönde olmalıdır. Göbek bölgesinden memnun olmayıp, sırt bölgesini ortaya çıkarmak isteyen gelin adayları da derin sırt dekoltesi ile A kesimi gelinliğe hoş bir hava katabilirler. A kesim gelinlik hakkında bilinmesi gerekenleri buradan öğrenebilirsiniz.

Bu kesim gelinlik modellerinde en güzel detaylar, dantel veya taşlı olmasıdır. Gelin adayları, taşlı bir gelinlik istiyorlarsa, dikkat etmeleri gereken birkaç nokta vardır. Taşlı modeller, doğru seçilmezse en güzel geceyi zor bir hale getirebilir. Kumaş ve taşın yapısı çok önemlidir. Bu model gelinliklerde en önemli nokta taşın sağlam olmasıdır. Taşlar, gelinliğin her bölgesine eşit dağıtılmalıdır. Ayrıca taşların yapıştırma değil dikim olması daha sağlam olması anlamına gelmektedir. Taşlı gelinlik modeli seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiğini buradan öğrenebilirsiniz.

Taşlı A Kesim Gelinlik Önerileri ve Fikirleri

Taşlı A Kesim Gelinlik Önerileri ve FikirleriKalça ve bel bölgesi yakın olan gelin adayları, iri göğüslere de sahipse, göğüslere vurgu yapan v yakalı modeller tercih etmelidir. Bu tipteki kişiler, kabarık etekli modellerden kaçınmalıdır. Kabarık etekli modeller, kalçayı olduğundan daha büyük gösterecektir. Bel bölgesi kalın olanlar ise bu bölgeyi, kamufle etmeye çalışmalıdır. Bel bölgesini kamufle etmek için, belin en ince noktasına, yani göğsün tam altına koyulacak kemer veya optik bir ilizyon, bel oyuntusu varmış gibi gösterecektir.

Gelin adayının beli, bu sayede ince ve hoş görünecektir. Bu modeller, genellikle A kesimli ve Helenistik tipli gelinlik modellerinde mevcuttur. Bu tipteki gelin adayları, çok kabarık olan etekli modellerden, yuvarlak yakalı gelinlik modellerinden, likralı ve saten görünümlü kumaşlardan mutlaka uzak durmalıdır. Aksi halde, olduğundan da kilolu bir görünüme ulaşılır.

Taşlı olan A kesimi gelinlik modellerinde ise aksesuar olarak duvağın sade seçilmesi daha hoş bir görünüm kazandırılması için tavsiye edilmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here